آژانس تبلیغاتی کارما

karma

advertising agency

دو استراتژی ضروری برای داشتن روابط عمومی موثر در کسب و کار

روابط عمومی موثر

عناصر زیادی برای داشتن روابط عمومی موثر با هدف ایجاد تصویری مثبت از یک کسب و کار  می توان برشمرد و بی تردید این موضوع نزد متخصصان قابل بحث است .

 برای برنامه ریزی و سازماندهی بهتر هر یک از این عناصر و کمک به ایجاد تصویری که یک شرکت می خواهد به دست آورد ، کسب و کارها باید استراتژی های مناسب و  روابط عمومی موثر را در این مسیر و با استفاده از ابزارهای کارآمد توسط متخصصصان توسعه دهند.

در این مطلب به
دو عنصر
از این موارد اشاره می کنیم :

روابط رسانه ای

رابطه ای که یک شرکت با رسانه ها  دارد همان چیزی است که روابط رسانه ای به آن مربوط می شود. برای ایجاد روابط بهتر با رسانه ها ، کسب و کارها  ابتدا باید روابط خود را با افراد مناسب برای هر رسانه مرتبط با شرکت توسعه دهند.

این بدان معناست که شرکت‌ها باید به‌طور مداوم با این افراد ارتباط برقرار کنند تا هر زمان که رویداد  خبری در کسب‌وکار رخ می‌دهد، شرکت بداند که چه افرادی باید بیانیه‌های مطبوعاتی را در مورد آن رویداد ارزشمند دریافت کنند.

یک راه عالی برای یک شرکت برای ایجاد ارتباط با رسانه ها و روزنامه نگاران مناسب، ارائه تجربه و تخصص شرکت در مورد موضوعات مرتبط در چرخه اخبار است.

روابط رسانه ای

مدیریت بحران

اگرچه بیشتر مردم تمایل دارند از هر نوع موقعیت بحرانی اجتناب کنند، اما این موضوع در بیشتر موارد برای کسب و کارها  اجتناب ناپذیر است.

این بدان معناست که برای شرکت‌ها ضروری است که تا حد امکان آماده و آماده برای مقابله با انواع مختلف موقعیت‌های بحرانی باشند. این به این دلیل است که روشی که یک شرکت قادر به رویارویی با هر نوع موقعیت یا بحران غیرمنتظره ای است می تواند منجر به ایجاد یا شکست آن تجارت شود. وقتی یک شرکت از قبل برای آماده شدن برای شرایط بحرانی مختلف سرمایه‌گذاری می‌کند، آن شرکت می‌تواند تا حد امکان به حالت عادی عمل کند و در کنار آنکه  از شرایط بحرانی عبور کند و در عین حال شهرت و خوشنامی خود را حفظ کند.

در زمان بحران، برای شرکت‌ها مهم است که کل وضعیت را تحت کنترل داشته باشند، که به بهترین وجه از طریق تلاش‌های ارتباطی خارجی و داخلی تحقق پیدا کند . حتی اگر نتوان از قبل از یک وضعیت بحرانی جلوگیری کرد، حداقل کاری که شرکت ها  باید انجام دهند این است که برای رویارویی با سناریوهای مختلف از قبل آماده باشند .

به همین دلیل است که برای کسب و کار‌ها مهم است که در مدیریت بحران سرمایه‌گذاری کنند، زیرا فرصت برنامه‌ریزی و آمادگی برای انواع مختلف موقعیت‌های بحران را دارند.

علاوه بر این، از طریق مدیریت بحران، شرکت‌ها همچنین فرصتی برای تجزیه و تحلیل کل شرکت و عملیات تجاری پیدا می‌کنند تا بفهمند که آیا هر نوع وضعیت بحرانی وجود دارد که بتوان از قبل با القای اقدامات پیشگیرانه مختلف یا تغییر عناصر خاص کسب‌وکار از آن جلوگیری کرد.

نویسنده : مجید ناصردوست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *